Self Store mini raktár bérlés

Így tárolj a Self Store-ral és válts okosan velünk!

Self Store mini raktár bérlés-Correct Change valutaváltás

Milyen előnyökkel jár a Self Store használata azoknak, akik gyakran utaznak külföldre? 

Hogyan segíthet a Correct Change abban, hogy a legjobb áron váltsanak valutát az utazásaik során?

Ha Ön is azok közé tartozik, akik gyakran utaznak külföldre, akár munka, akár szórakozás vagy éppen tanulás miatt, akkor biztosan tudja, hogy milyen fontos a biztonságos tárolás és a kedvező árfolyamon történő valutaváltás. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy hogyan segíthet ezekben a Self Store valamint a Correct Change valutaváltó-hálózat.

Self Storage-avagy milyen a biztonságos tárolás?

A Self Storage (avagy Self Store-mini -önkiszolgáló- raktár bérlés) egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy bérbe vegyünk egy zárt, biztonságos és tiszta tárolót, amelyben elhelyezhetjük a személyes (vagy üzleti) holmijainkat.

A Self Store szolgáltatások előnyei közé tartozik, hogy:

  • Rugalmas: kiválaszthatjuk az elhelyezkedést (10 budapesti raktárépület közül lehet választani) a tároló méretét és megadhatjuk a bérlési idejét (mely 2 héttől akár 1 év is lehet).
  • Biztonságos: a tárolók zárhatók, őrzöttek, kamerával megfigyeltek, tűz- és vízvédelemmel ellátottak, por- és rágcsálómentesek, temperált hőmérsékletűek.
  • Kényelmes: a tárolókhoz bármikor hozzáférhetünk, akár autóval, akár tömegközlekedéssel és nem kell aggódnunk a nehézkes pakolás miatt. Teher és személy lift, béka és kiskocsi is rendelkezésre áll.
  • Gazdaságos: csak annyit fizetünk, amennyi teret használunk és nem kell felesleges költségeket viselnünk a lakásunk vagy irodánk bővítésével, bérlésével vagy fenntartásával.

Hogyan használhatjuk a Self Storage szolgáltatásokat utazás közben? 

Ha gyakran utazunk külföldre, akkor a raktárbérlési szolgáltatás több módon is hasznos lehet számunkra. Például:
- Ha hosszabb ideig tartózkodunk külföldön, akkor a Self Store segítségével biztonságban tárolhatjuk a lakásunkban vagy irodánkban maradó értékeinket és nem kell aggódnunk a betörés, a lopás, a tűz vagy a vízkár miatt.
- Ha rövidebb ideig utazunk, akkor a tárolók segítségével csökkenthetjük a csomagjaink méretét és súlyát, így csak a legszükségesebb dolgokat kell magunkkal vinnünk. Ezzel spórolhatunk a poggyászdíjakon, a szállításon és a helyen, nem utolsó sorban pedig könnyebben mozoghatunk a célországban.
- Ha több országot is meglátogatunk, akkor a Self Storage segítségével elkerülhetjük, hogy mindenhol magunkkal cipeljük a csomagjainkat és csak az adott országhoz szükséges holmikat vegyük ki a tárolóból. Így kényelmesebben (plusz olcsóbban) utazhatunk és nem kell aggódnunk a poggyász elvesztése vagy sérülése miatt.
 
Kérjen ajánlatot online vagy a + 36 30 533 1313-as telefonszámon.

Correct Change az Ön útitársa!

Az úti cél legyen bármi, egy biztos, hogy utazás előtt ne felejtsünk el valutát váltani.

Miért érdemes a Correct Change-t választani?

** 100%-ban magyar tulajdonú, stabil cég vagyunk.
** Kezelési költség nélkül.
** Folyamatosan frissülő árfolyamok, melyek minden kihelyezett fényújságunkon megtekinhető.
** Megbízható és szakszerű valutaváltási szolgáltatóként már 70 éve a piacon vagyunk.
** Személyre szabott kedvezményekkel várjuk.
** A pénzváltás mellett a társadalmi felelősségünk is fontos, ezért támogatjuk a fiatal tehetségeket több városban is.
** Váltóhelyeink könnyedén megközelíthetőek.
** További szolgáltatásaink között befektetési termékek, valamint törtarany vásárolható és adható el.

Összefoglalás

A Self Store mini raktár bérlési szolgáltatása, valamint a Correct Change valutaváltó-hálózat segítségével időt és pénzt spórolhatunk, ha gyakran utazunk külföldre. A Self Storage szolgáltatással biztonságban tárolhatjuk a holmijainkat és csökkenthetjük a csomagjaink méretét és súlyát. A Correct Change szolgáltatásaival pedig folyamatosan frissülő árfolyamon válthatunk valutát és nem kell aggódnunk a rejtett költségek miatt.